Hurrah!
 
 
X4 SOUL INFINITY, noul flagship Allview, urmează să fie lansat în zilele următoare! Precum ți-am promis, beneficii gândite special pentru tine te vor aștepta în ziua lansării!
 
Pentru a beneficia de acestea, înscrie-te acum folosind formularul de mai jos. 
 
*Toate informatiile legate de beneficii vor fi trimise pe adresa de e-mail cu care te inscrii*
 
Număram deja în unități de zile până la lansarea noilor flaghips Allview, despre care fondatorul companiei, Lucian Peticilă, a promis că vor surprinde piața locală de telefonie cu caracteristici premium și noi capabilități neașteptate, dezvoltate de echipa brașoveană.
 
Suntem bucuroși că ne apropiem de momentul lansării, în care vom putea dezvălui cea mai spectaculoasă caracteristică. Până atunci, răspundem întrebărilor primite, legate de caracteristicile tehnice ale noilor telefoane și dezvăluim o primă imagine cu cele două terminale din gamă.
 
X4 Soul Infinity Plus va fi vârful de gamă al viitorului smartphone flagship Allview. Cu un ecran de nouă generație 18:9 va fi un telefon de 6” într-un body de 5,5”. Smartphone-ul va avea o rezoluție display Full HD+, 2160x1080 px, cameră video cu rezoluție 4K și memorie RAM DDR4 de mare viteză de până la 6GB RAM.
 
Ambele telefoane flagship, X4 Soul Infinity și X4 Soul Infinity Plus, vor beneficia de panou 2.5D, cameră duală cu lentilă safir, algoritmi de procesare a camerei foto marca Arcsoft și tehnologie Bokeh pentru evidențierea personajelor din fotografii. Designul high-tech al carcaselor, cu străluciri de oglindă bine dozate, este realizat cu ajutorul IML Art Technology. Caracteristicile complete ale noilor telefoane vor fi prezentate în momentul lansării din toamna acestui an.